Facebook

Великденска промоция с дограма SCHÜCO30.04.2013 / 18:20 - citybuild.bg

Немският концерн ще подари по един съвременен вентилационен уред SCHÜCO VENTO на всеки, закупил прозорец с логото на немската марка.

 

 

Предпразничното настроение ни е завладяло. Всички обичаме празниците, защото освен с веселието и хубавите емоции, те вървят и в комплект с така любимите изненади във вид на всевъзможни подаръци.


Каква изненада ни е подготвила компанията SCHÜCO? Немският концерн ще подари по един съвременен вентилационен уред SCHÜCO VENTO (възпрепятстващ появата на мухъл и конденз и даващ възможност за постоянна вентилация на помещението, дори и при затворено положение на отваряемите елементи) на всеки, закупил прозорец с логото на немската марка. Великденската промоция е в сила за поръчки на PVC дограма SCHÜCO, заявени в периода до 15 май.

 

SCHÜCO и техните най-важни качества


Икономия на енергия

Знаете ли, че ще намалите с до 33% енергийните си нужди благодарение на новите енергооптимизирани прозорци SCHÜCO. Отговорността за природата и добрата връзка между околната среда и внимателното използване на естествените природни ресурси е наш дълг. SCHÜCO си поставя високи цели и вследствие на последователната си и интензивна развойна дейност се стреми да реализира възможно най-добрите енергийни икономии. 

 

Отличните стойности на топлоизолация правят енергооптимизираните прозорци SCHÜCO изключителни. Те допринасят за чувството на уют, като не позволяват понижаването на външната температура през зимата да бъде усетено в помещението. По този начин значително се намалява вероятността от появата на влага и конденз.

 

 

Шумоизолация

Постоянно нарастващият шум от пътния трафик и повишените изисквания за комфорт са само част от причините, поради които шумоизолацията придобива все по-голямо значение. Осигурете релаксираща атмосфера и уют вкъщи на вас и най-близките ви хора. Не правете компромиси с важните неща.

 

 

Сигурност

Една от основните функции на прозоречните системи SCHÜCO е да ви осигури нужното спокойствие и да ви предпази от нежелани „гости". SCHÜCO предлага завишена защита срещу взлом. Разработването на защитни компоненти е интегрирана част от системната концепция на фирмата. Само типичните за системите на SCHÜCO строителни дълбочини и дълбоко поставения й скрит обков гарантират голяма базисна сигурност.

 

 


Вентилация

В периода на нискоенергийните и пасивни къщи контролираната вентилация има централно значение. За целта се разработват различни вентилационни устройства за централна и децентрална вентилация, които използват и усвояват енергията от отработения въздух (рекуперация).

 

Вентилация с продукта SCHÜCO VentoTherm

В тази област SCHÜCO  предлага на пазара уникален иновативен продукт за децентрална вентилация, интегриран към прозорци - SCHÜCO VentoТherm, контролиращ качеството на въздуха в помещенията.

 

Вентилация с продукта SCHÜCO Vento

С цел задоволяване на потребностите на по-широка група инвеститори се оферират и бюджетнo опростени, но полезни решения. Хубав пример за такъв вид решение е SCHÜCO Vento, осигуряващо естествено регулиране на въздушния поток - особено ефективен и икономичен вариант за децентрално проветряване. Според особеностите и площта на прозореца - SCHÜCO Vento достига висок обмен на въздуха. Освен това навлизането на въздух в горната част на прозореца и регулирането на обема предотвратяват течения в цялото помещение.

 

Още информация тук.