Facebook

ЕТЕМ ще участва на изложението BAU 201909.11.2018 / 12:30 - CityBuild.bg

То се провежда на всеки две години в Мюнхен и е ефективна бизнес платформа за международната строителна индустрия.

 

Екипът на ЕТЕМ усилено подготвя участието си на  BAU  2019, един от най-престижните търговски панаири за архитектура, материали и системни решения. Щандът на ЕТЕМ ще бъде разположен на площ от 72 кв.м и ще може да бъде открит под номер 411 в зала C1. Тази година зад концепцията на щанда стои желанието на компанията да покаже конкретни решения и продукти, които са съобразени с актуалните тенденции и архитектурните нужди при фасадния инженеринг на сградите.

 

ЕТЕМ ще представи широка гама от своите продукти, които са готови да покрият различните изисквания на различни международни пазари. На BAU 2019 компанията ще покаже няколко от най-новите си системни решения - решения за слънцезащита с автоматично управление в комбинация с окачена фасада Е85, система за врати и прозорци E68 със скрито крило, входна врата E75 с апликиран плосък материал, специално разработени перголи и други. 

 

Панаирът BAU ще се проведе от 14 до 19 януари 2019 г. Четирите ключови теми, избрани за фокус на BAU 2019, ще разгледат последните иновации и интердисциплинарни решения за търговско и жилищно строителство, както и интериорните тенденции за обновяване и модернизация на пространствата.