Facebook

ETEM участва на fensterbau/frontale 201202.04.2012 / 16:09 - citybuild.bg

Едно от най-значимите европейски изложения за прозорци, врати и фасади се проведе от 21-24 март в Нюрнберг, Германия. 

 

 

"За втора година ЕТЕМ участва на изложението fensterbau/frontale 2012 и е единствената българска компания със собствен щанд - 80 кв.м. в палата 7, щанд 7-145", се казва в прессъобщението на ETEM. Тази година компанията отново е заложила на изчистената визия в черно-бяло. Интересен момент е бил ефектът на движение на стените, показващ въртящи се фасадни модули. Акцент на щанда е била и мострата на система Е99 - специално разработена за първия небостъргач в България - Капитал Форт. Компанията е показала и най-новите си разработки в архитектурните и вентилируеми системи, както и PVC системите. 

 

 

За първи път ЕТЕМ участва в допълнителната програма на изложението със специално обособена зона за архитекти и стикер с логото на допълнителната програма.

 

От компанията отчитат участието като изключително успешно - за четирите дни на изложението на щанда са били проведени повече от 150 разговора с настоящи партньори и потенциални клиенти. Посетителите са били представители на 40 различни държави, сред които Белгия, Хърватска, САЩ, Великобритания, Канада, Катар, Индия, Молдова, Холандия, Бразилия, Китай и много други. 

 

Снимки: ETEM България

 

„Доволни сме от нашето представяне. За нас близкият контакт с клиентите е изключително важен. Предстоят ни още много събития, но определено ще включим в плановете fensterbau 2014", коментира Спиридон Катоподис, търговски директор на ETEM Group.