Facebook

Системата Е39 е най-новото решение в портфолиото на ЕТЕМ10.10.2016 / 14:24 - citybuild.bg

Системата за прозорци и врати тип „хармоника“ дава по-голяма свобода по отношение на избора на видовете отваряемост.

 

Е39 за прозорци и врати позволява да се обособи и адаптира не само външното пространство в една къща, хотел или заведение, но гарантира и интериорни решения според нуждите и предназначението. Освен че се отличава с елегантен прав дизайн и придава желания вид на помещението, системата на ЕТЕМ дава възможност да се приложат много нестандартни идеи в дизайна и архитектурата, които в същото време съчетават търсената уникална визия и комфорта.

 

 

Е39 позволява използването на естествената светлина, осигурява звукоизолация, адаптивност, енергийно ефективна е и не на последно място - заради високото качество на материалите гарантира дълготрайна и безпроблемна експлоатация.

 

 

Основното предимство на системата е свободата максимално да отворим дадено помещение в топлите дни и съответно да го затворим и защитим през зимата. Алуминиевата система Е39 може да прегради или открие пространство до 20 кв.м чрез максимум 8 последователно отварящи се крила с ширина 1 метър и височина до 2,8 метра. Топло- и звукоизолацията са гарантирани заради дебелината на стъклопакета, която е 34 мм - размер, позволяващ използването на специални стъкла и панели. Заради висококачествения алуминий, неръждаемата стомана и EPDM уплътнителите Е39 е силно устойчива на корозия.

 

 

Специалистите от ЕТЕМ споделят, че заради своите адаптивност и реактивност на външни влияния хармониката Е39 има много големи възможности за приложение. Подходяща е както за частни къщи, вили, хотели и всесезонни басейни, така и за заведения, помещения за публични мероприятия, магазини, галерии и др.