Facebook

Щандът на ЕТЕМ впечатли посетителите на изложението BAU 201725.01.2017 / 13:40 - citybuild.bg

Успешно приключи участието на компанията на водещото изложение за архитектура, строителни материали и системи в Мюнхен.

 

 

Иновативната концепция и параметрична визия на щанда на ЕТЕМ впечатли посетителите на изложението.

 

 

Голям интерес предизвика демонстрационният модул на иновативна концепция за окачена фасада и преградна стена, разработени по проект InDeWaG на ЕТЕМ, финансиран от програмата Хоризонт 2020 на ЕС. В модула е инкорпориран стъклопакет с циркулиращ воден поток, който може да се използва както за отопление, така и за охлаждане, и позволява постигане на комфортна и здравословна среда. Вниманието на посетителите беше привлечено и от 3-метровата входна врата Е75 с апликиран etalbond ® с дизайнерски дигитален принт.

 

 

 

ЕТЕМ представи още специалният ретро дизайн на системата Е75, приложим предимно при сградите, обявени за паметници на културата, новата многофункционална отваряема система Е68 за прозорци и балконски врати с прекъснат термомост, вентилируемите фасадни системи за монтаж на etalbond ® - BRAVO Y и BRAVO W, както и системата за окачена вентилируема фасада VARIO Lamella, предназначена за окачане на алуминиеви ламели ЕТЕМ. Новият негорим композитен панел etalbond® A2 също бе представен на щанда. Той отговаря на обществената мотивация за устойчива промяна и положителен ефект в строителството на проекти и сгради от ново поколение.

 

 

 

Оценяваме участието си на BAU 2017 като много успешно и ползотворно, тъй като успяхме да привлечем интереса на голям брой посетители и да представим пред чуждестранния пазар едни от най-новите си продукти. Представяйки ЕТЕМ, ние всъщност представяме и България, тъй като производствената ни база се намира в София", споделиха от компанията.

 

 

На тазгодишното издание на BAU Мюнхен взеха участие над 2000 изложители от над 40 държави, а броят на посетителите надмина очакваните 250 000. Поради постоянно нарастващия брой изложители и посетители тази година организаторите бяха осигурили 17 изложбени халета, разположени на площ от  180 000 кв. м.

 

Тази година ЕТЕМ участва за 4-ти път на изложението.