Facebook

Сдружение “Български врати, прозорци и фасади” с участие на строителната седмица03.02.2014 / 13:17 - citybuild.bg

То ще се представи със собствен щанд на 14-то издание на изложението от 19 до 22 март в ИЕЦ-София.

 

Сдружение “Български врати, прозорци и фасадиотбеляза наскоро своята десетгодишна история. Негова цел е да защитава общите интереси на предприятията в сферата на производството, търговията и монтажа на врати, прозорци, фасади и стъклопакети и по-конкретно на своите членове.

 

"Български врати, прозорци и фасади" е организация, която винаги е била и ще продължи да бъде отворена към всички заинтересовани страни, участващи в строителния процес - от идейния проект до завършването на обекта. Следвайки тази посока, Сдружението ще се представи със собствен щанд на предстоящото 14-о издание на Българска Строителна Седмица. Международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще покаже енергоспестяващите тенденции в бранша, а водещи фирми в строителния бранш ще демонстрират най-новите оригинални решения.

 

 

Изложбата предоставя възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти в строителната индустрия от България и страни от Югоизточна Европа. Строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти имат възможност да се запознаят с иновативни продукти, услуги и технологии на едно място.

 

Български и чуждестранни фирми производители, търговци и вносители на врати, прозорци, заключващи системи, обков, профили, стъклопакети, уплътнители и машини за производство са обединили интересите си в Сдружение "Български врати, прозорци и фасади". Освен елегантния дизайн, качественото изпълнение и монтаж, тези продукти трябва да отговарят на редица общоевропейски и специфични национални разпоредби и стандарти, разказва Димитър Иванов, председател на организацията. Според него фирмите в строителния бранш отново трябва да повярват, че изложението Българска Строителна Седмица е изключително важно за региона. Специалистите от Югоизточна Европа и Балканите трябва да го посещават, за да „могат да си сверят часовника" и да знаят, че са в крак с най-новите тенденции, технологии и материали за производство. Цялото интервю с Иванов може да прочетете тук.

 

Международният строителен форум ще се проведе паралелно с изложенията SofiaLogExpo и Security Expo, като по този начин привлича по-голям посетителски интерес и увеличава ефекта за деловите участници и изложителите.

 

Присъединете се към Българска Строителна Седмица във Facebook.