Facebook

Reynaers осигури комфорт и прекрасни гледки в новозеландска къща08.09.2014 / 12:28 - citybuild.bg

В проекта са използвани прозорците CS 77, плъзгащите се врати CP 96 и CP 155 и сгъваемата система CF 77.

 

 

Къщата се намира в курорта Куинстаун на езерото Уакатипу на Южния остров на Нова Зеландия и е заобиколена от планини. Благодарение на разнообразието от системи за прозорци и врати на Reynaers къщата се възползва максимално от своето местоположение, осигурявайки прекрасни гледки и светлина, сливайки границата между вътре и вън. Този ефект се подсилва и от използването на камък в екстериора и интериора и сивите плочки за вътрешните и външни настилки.

 

В най-високите части на къщата прозорците Reynaers CS 77, поставени от север, изток и юг, осигуряват великолепна гледка към езерото и планините. Използвайки комбинацията между тях и големите плъзгащи се врати CP 155, Koia Architects са осигурили топлоизолирана и без кондензация северна стена, а с плъзгащите се врати те включват просторната тераса към жилищната площ.

 

Стълбите зад каменната стена в западния край са осветени отново от прозорците CS 77. А плъзгащите се врати CP 96 на Reynaers осигуряват на спалните със северно изложение чудесен изглед, както и отлична топлоизолация.

 

Архитектите са съчетали местни материали и най-новите технологии на Reynaers, за да направят зашеметяваща къща, обитавана с удоволствие през всеки един от четирите различни сезона на Куинстаун.

 

 

 

 

 

 

ИЗПОЛВАНИ СИСТЕМИ НА Reynaers:

 

Плъзгащи се врати CP 96

 

 

 

Плъзгащи се врати CP 155

 

 

Прозорци CS 77

 

 

Сгъваема система CF 77

 

 

Източник: www.facebook.com/ReynaersAluminium чрез www.archello.com