Facebook

REYNAERS на BAU 2017 в Мюнхен06.01.2017 / 11:29 - citybuild.bg

Щандът на компанията по време на изложението от 16 до 21 януари напълно отговаря на темата на събитието - Free Your Mind.

 

Reynaers Aluminium ярко ще демонстрира как най-новата гама от алуминиеви решения разчупва оковите на конвенционалното мислене, което позволява на архитектите да осъществят всеки свой проект. Широкият спектър от продукти и решения на Reynaers показват степента, в която фирмата успешно адаптира дизайн и технология за справяне с регионалните нужди и изисквания в световен мащаб.

 

 

BAU е международен панаир за архитектура и всички сфери на строителната индустрия. Строителни материали, архитектурни студиа, фирми за строителна техника - изложителите показват какви ще са тенденциите в бранша за следващата година и запознават колеги, партньори и посетители с иновациите в сферата на строителните технологии.

 

Един от акцентите на BAU 2017 ще бъде новаторската алуминиева система Masterline 8. Тя е наследник на успешната Reynaers Concept System и има повишени нива на комфорт и сигурност. Освен това Masterline 8 предлага изключителна архитектурна свобода с множество варианти за дизайн и енергийна ефективност. Специално внимание е отделено на оптимизирания производствен процес и лесния монтаж на готовите елементи. Въведен е и ReynaFlow - специализиран софтуерен пакет, предназначен да оптимизира, контролира и подобрява производствения процес.

 

В допълнение към Masterline 8, посетителите на щанда на Reynaers ще имат възможност да видят и изпитат много други врати, прозорци, плъзгащи се, сгъваеми и поръчкови решения. Те предлагат модерни и иновативни подобрения по отношение на изолация, противопожарни свойства, устойчивост, вентилация и други. Нови начини за отваряне на пространства чрез използването на големи стъклени повърхности, често без фиксирани ъглови елементи, и без загуба на високите стойности на изолация, ще могат за бъдат видяни на щанда на изложението.

 

На BAU 2017 в Мюнхен Reynaers ще представи и своите Building Information Modelling - BIM библиотеки, които са Autodesk® Revit съвместими и включват огромен масив продукти.