Facebook

REYNAERS демонстрира бъдещето на сградите на BAU 201506.02.2015 / 13:23 - citybuild.bg

Продуктовата гама на компанията отрази темата на изложението в Mюнхен, а именно - The Future of Building.

 

Тази тема се вписва перфектно във визията на компанията - докато празнува своята 50-годишнина, тя гледа в бъдещето и предлага иновативни решения.

 

Именно такива решения бяха представени от REYNAERS на BAU 2015 г. Те отговарят на най-високите изисквания на строителната индустрия, като същевременно дават на архитектите възможността да отговорят на най-новите тенденции в архитектурата и дизайна.

 

 

Разширяване на границите за свободата на дизайна

 

В рамките на изложението компанията представи впечатляващата CW 50 окачена фасада, в която иновативни решения предлагат максимална естествена светлина чрез големи остъклени повърхности.

 

 

На щанда си REYNAERS показа още CW 86-BR (дишаща) елементна фасадна система със сглобяеми защитени вентилационни отвори, интегрирани между стъклените панели, за да се подобри акустиката и контролът на климата. 

 

Нови възможности за плъзгащи се и сгъваеми врати

 

Hi-Finity системата с нови възможности за отваряне демонстрира напълно автоматизирани решения на тази система плъзгащи се големи изцяло стъклени витрини с почти невидим профил. Демонстрирано бе решението за изцяло стъклен ъгъл без видим профил в отворено и затворено положение.

 

 

 

Нови възможности за отваряне са представени и при другите системи плъзгане и врати хармоники. Те включват CP 130 с вградени вентилационни елементи и най-новата система отваряне тим „хармоника" CF 68, която има опцията всички „крила" да се приберат от едната страна за идеален подход към открити пространства.

 

CP 130

 

 

 

CF 68

 

 

CF 68

 

 

 

Уникални дизайнерски решения за прозорци и врати

 

Новата трикамерна CS 38-SL/HI система 3-то поколение с ултра-тънки профили с висока енергийна ефективност. Те съчетават елегантност, здравина, уникална визия, много добри изолационни стойности и са лесни за производство. Минималистичните външни контури предлагат идеално решение за нови сгради, както и за подмяна на стари прозорци и врати, без да се губи оригиналният дизайн.  

 

 

Sensity luxury прозоречната система на Reynaers - CSW 86-HI, съчетава трайността на външната алуминиева част с красиви дървени интериорни облицовки за топлина и комфорт. Скритите високо панти позволяват големи отварящи се елементи, като същевременно се гарантира перфектен дизайн.

 

 

Красиво съвременно решение за входната врата се предлага в гамата на CS 86-HI. Тази система интегрира панели и от двете страни на вратата и разполага със скрити панти и скенер за сигурност, който отваря вратата едва след като одобри пръстов отпечатък. Тази врата може да бъде и в комбинация от CS 86-HI прозорец на средна вертикална ос, със скрит обков.

 

 

 

Още една качествена система в портфолиото на REYNAERS е пожароустойчивата система CS 77-FP. Тя съчетава високите изисквания по отношение на огнеустойчивост, димоуплътненост, безопасност и топлоизолация без промяна в дизайна и лесна за монтаж като стандартната CS77 на която се базира.

 

 

 

Готови ли сте за бъдещето на сградите?

 

С този широк спектър от иновации Reynaers е готов за бъдещите изисквания в строителството на сгради. С 50 години опит, заедно с многобройни партньори по света, компанията проектира нови технологии, които да отговарят на изискванията на пазара. Reynaers се фокусира върху големите остъклени повърхности с висока изолация и автоматизация. Компанията дава възможност на дизайнерите да отговорят на нуждите на своите клиенти, които пък искат повече възможности и свобода на избор.

 

За повече информация:

www.reynaers.com

http://reynaers-international.prezly.com/