Facebook

Прозоречната система Softline на "Века България" получи награда10.06.2013 / 16:28 - citybuild.bg

Системата победи в раздела „Дограми и врати" в онлайн конкурса на citybuild.bg "Най-добър строителен продукт".

 

Издателят на citybuild.bg Петър Колчев (отляво) връчва почетната грамота на прокуриста на "Века България" Иван Димитров. Системата Softline 82 спечели в категорията „Дограми и врати".

 

Много съм щастлив, че за първи път получаваме награда в онлайн конкурса "Най-добър строителен продукт", организиран citybuild.bg в категория "Дограми и врати". Убедих  се,  че читателите на сайта ви, предложили продукта SOFTLINE 82 на VЕКА, и тези, които са гласували за него, са перфектно информирани за ефективността качеството, техническите и естетически възможности на тази система. Точно преди панаира fensterbau/frontale 2012 тя получи и сертификацията на системата за стандарта „пасивна къща"  от оторизирания Институт за прозоречна техника в Розенхайм. По този начин със SOFTLINE 82 VЕКА спокойно очаква по-нататъшно засилване на изискванията за енергийна ефективност", каза Иван Димитров.

 

Благодаря от мое и от името на VЕКА  на организаторите на конкурса за прекрасната инициатива, популяризираща качествените строителни продукти и марки на нашия пазар и им пожелавам успех в прекрасното начинание. Изказвам специалните си благодарности и на активните читатели, които предложиха прозоречната система SOFTLINE 82 и гласуваха за нея.


На всички клиенти и всички работещи в строителния бранш пожелавам успешен строителен сезон", каза още прокуристът на „Века България" Иван Димитров.

 

 

 

 

С повече от 40 профилни геометрии SOFTLINE 82 е една от най-пълните системи в класа над 80 мм широчина. Независимо от това VЕКА работи постоянно върху разширяването на продуктовата гама.

 

 

В днешния си вид SOFTLINE 82  гарантира най-голяма творческа свобода. С многобройните си иновативни детайлни решения системата отговаря на актуалните потребности на пазара.

 

Трите равнини на уплътняване на SOFTLINE 82 минимизират конвекцията във фалца на обкова и допринасят за ниски коефиценти на топлопреминаване. 

 

Клиентите на VЕКА могат сигурно да планират бедещето си.