Facebook

PROFILINK получи грамота за прозоречните си системи14.09.2016 / 16:03 - citybuild.bg

Те спечелиха в категорията "Дограми и врати" в онлайн конкурса на citybuild.bg "Най-добър строителен продукт".

 

Издателят на citybuild.bg Петър Колчев (отляво) връчва почетната грамота на Иван Иванов, главен търговски директор на Profilink

 

Значителните постоянни и целенасочени инвестиции в последните години превърнаха ПРОФИЛИНК в една от най-големите в Централна и Източна Европа компании производителки на профилни системи, а от юни 2014 година - и единствената българска такава, член на RAL Германия - Асоциация за качество на PVC профили за прозорци, в която членуват технологично най-развитите водещи световни компании в бранша, отговарящи на критериите и стандартите на Германския институт за качество и сертификация, гарантиращи постоянно високо качество на произвежданите от тях продукти и дълготрайна експлоатационна надеждност на същите.

 

Производственото оборудване е доставено от световно известни производители от Германия и Австрия и отговаря на най-високите технологични стандарти - както по отношение на енергоефективност, така и на екологичните норми за дадения тип производства. Естествено продължение на казаното дотук е фактът, че PVC профилните системи на ПРОФИЛИНК са сертифицирани от Институт IFT ROSENHEIM - Germany, най-престижният научно-изследователски център за прозорци и врати в света.

 

Предвид особената значимост на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, казаното дотук е достатъчно основание за избора на ПРОФИЛИНК като изключително подходящ партньор в реализацията на програмата, в частта, свързана с подмяна на дограмата с нова и модерна, и най-важното - с висококачествени европейски ПВЦ профили, произведени в България.

 

В деветото поред издание на онлайн конкурса на citybuild.bg "Най-добър строителен продукт 2016" участваха 61 продукта. Получени бяха 1737 мейла с предложения. Вижте всички победители тук.