Facebook

Проблемите се решават с ВЕЛУКС30.10.2012 / 14:35 - citybuild.bg

След  дълги проблеми с капандурите в дома, младото семейство Цоневи ги решава, избирайки продукти на компанията.

 

Преди 5 години семейството решава да си купи апартамент. Дълго търси и провежда много огледи, докато не попада на този, който предпочита - апартамент на последен етаж, тъй като не искат да имат съседи отгоре, имат красива гледка, отдалечават се от градския шум, а и имат усещане на „живот под звездите". Именно това е причината избраният апартамент да пасва идеално на представата им за бъдещ дом, а скосените му части допълват нестандартната атмосфера.

 

Апартаментът се нуждаел от ремонт. Необходимо било да се задигне покривът в едната стая и да се постави капандура, която да внася повече светлина и уют. Затова семейство Цоневи разговаря със строителя, той се съгласява да се направят промени, наема майстори и на пръв поглед всичко било така, както семейството поискало. Оказало се обаче, че всъщност е било само привидно.

 

За 5 години се наложи да правим два ремонта на дома, тъй като капандурата не успяваше да издържи на по-силните дъждове и малко по-люти зими, и протече. Първия път ремонтът беше за сметка на строителя, но след като се оказа, че е необходим втори, разбрахме, че имаме сериозен проблем и строителят не може да ни бъде от полза. Стигнахме до там да поставяме легени, кофи, та дори и надуваем басейн, за да може да побере стичащата се отвсякъде вода, докато не сме вкъщи. След това преживяване решихме, че е време за цялостен ремонт и промяна, която да гарантира резултат, различен от предишните", казват младите хора.

 

Как дошло решението Цоневи да заменят проблемните прозорци именно с покривни прозорци ВЕЛУКС? Причината е, че фирмата била една от малкото в този бранш на пазара, която им била позната. По време на изложението Стройко 2000 семейството подбира три фирми, от които само ВЕЛУКС откликнали веднага на проблема им, по време на огледа им обяснили обстойно откъде идват проблемите, дали съвети за отстраняването им и споделили какви решения покривни прозорци ВЕЛУКС могат да предложат.

 

Срещнахме професионализъм и човешко отношение, което в този момент ни беше необходимо. Веднага след огледа ни беше изпратена обстойна оферта, включваща всичко необходимо и разписана с цени до последния детайл, което до този момент си беше рядкост. За нас беше важно, че хората, които направиха огледа, са сертифицирани от ВЕЛУКС да извършват ремонти и инсталации. Друг важен фактор за избора ни на ВЕЛУКС покривни прозорци беше и гаранцията, която предоставят при закупуването на техни продукти. Така, с професионализъм, отношение и гаранция за качество, фирма ВЕЛУКС успяха да ни спечелят като клиенти", казват Цоневи.

 

Извънредните обстоятелствата наложили да се преправи целия покрив - с използване на по-добри материали. Първоначално младите хора избират покривни прозорци ВЕЛУКС с по-малки размери, но когато разбрали, че е необходимо време, за да бъдат доставени, закупили по-големите, които били налични.

 

 

 

Благодарение на това, че прозорците лягат на външния край, достъпът на светлина в дома е значителен. Така се печели и повече пространство, което също е от значение за нас. Направена е и термоизолация, която допълнително предоставя сигурност.  Сега остава да се наслаждаваме на „живота си под звездите" и да се надяваме, че сме приключили с ремонта на покрива окончателно", казват в заключение Цоневи.