Facebook

VEKA AG ще презентира продуктите си на панаира fensterbau/ frontale12.02.2014 / 15:42 - citybuild.bg

Фирмата ще използва отново тази платформа, за да покаже представителна извадка на продуктовия си спектър пред специализирана публика от 26 до 29 март.

 

На всеки две години се състои панаирът fensterbau/ frontale в Нюрнберг - най-големият и важен международен панаир за бранша за и около дограмата. Като световен номер 1 в производството на качествени профили  и под панаирното мото „VEKA - мрежата" фирмата с щанд от почти 1000м2 в палата 6 ще демонстрира най-високо качество на изделията, конкретни иновации и прицелени в бъдещето продуктови решения. Мрежата VЕКА се изразява не само във високото качество на продуктите и силна логистика, но и в близост до потребностите на пазара и с клиентите, както и широк спектър от мерки за подкрепа на партньорските фирми. 

 

 

Посланието е еднозначно: VЕКА е силен и надежден партньор, който разполага с множество възможности за успешно сътрудничество. Клиентите на VЕКА са част от голяма мрежа и могат по всяко време да разчитат на подкрепа, единственото по рода си качество и международната сила на концерна VЕКА. 

 

70-мм и 82-мм цялостни системи

 

VEKA е единственият производител на РVС прозоречни системи, който предлага цялостни 70-мм и 82-мм системи, обхващащи всякакви детайлни решения. Плъзгащи врати с повдигащ механизъм, прагове и различни входни врати, включително профили за скриващи крилото пълнежи и различни решения за реновация влизат в портфолиото от системни решения.

 

Иновативни продукти

 

Тази година една от новостите на VЕКА ще е системата ARTLINE 82 за фасаден тип остъкляване със скрито крило. Като алтернативна система с множество области на приложения, отговаряща на високи технически изисквания и много голяма степен на полза ще бъде демонстрирана мултифункционалната система SOFTLINE 70 MB.

 

Ново поколение кутия за вградени щори

 

Друг акцент от презентираните новости от системния свят на VЕКА са експонатите от новата генерация кутия за вградени щори VEKAVARIANT 2.0. Тя се монтира още по-лесно и има редуциран асортимент от усъвършенствани технически елементи.

 

Първокласни повърхности

 

В областта на актуалната тема „повърхности" VЕКА също доказва водещата си роля в иновациите. На панаира ще бъдат демонстрирани резултатите от актуалните разработки и техните практически приложения.