Facebook

Превърнете стария си таван в привлекателен апаратамент01.06.2012 / 11:42 - citybuild.bg

Това може да направите с промоцията-игра на фирма Велукс и сдружение "Топливо", като изпратите снимка на тавана и ваш телефон на velux@toplivo.eu.

 

 

След като изпратите снимката на тавана, който искате да ремонтирате, очаквайте e-mail-отговор, който ще потвърди, че снимката е успешно получена и приета за участие. Ако сте Facebook потребител, харесайте страницата на ENERGY Къща и ще имате възможност да видите изпратената от вас снимка. Екипът на ENERGY Къща ще споделя на стената получените и одобрени на e-mail velux@toplivo.eu снимки в 7-дневен срок.

 

Наградата включва покривен прозорец клас "Комфорт"; алуминиева обшивка; външен сенник; термоизолационен продукт, който осигурява 10 години пълна гаранция от ВЕЛУКС, и безплатен монтаж.

 

Печелившият ще бъде изтеглен на 20.07.2012г. в ефир в следобедния ENERGY REQUEST на радио ENERGY и ще бъде оповестен и на страницата на ENERGY Къща.

 

Важно!

 

15.07.2012г. е последният срок за изпращане на снимка и телефон на  e-mail velux@toplivo.eu. Изпратените снимки след 15.07.2012г. няма да бъдат включени при теглене на жребия.

 

В играта могат да се включат всички желаещи да изпратят снимка на своя стар таван, както и телефон за връзка, независимо дали имат или не Facebook профил. Подробна информация за играта може да намерите и в цялата търговска мрежа на Сдружение "Топливо".