Facebook

ЕТЕМ представи най-новата си архитектурна система Е6821.12.2016 / 14:34 - citybuild.bg

Архитектурната серия за прозорци и балконски врати ще се предлага като системен комплект.

 

На специално събитие вчера ЕТЕМ представи за първи път своята най-нова серия за прозорци и балконски врати с прекъснат термомост Е68. Повече от 150 архитекти, инженери и специалисти от бранша имаха възможност да се запознаят с предимствата и техническите спецификации на архитектурната система, коята покрива най-високите пазарни изисквания в Европа.

 

 

Технологично Е68 е многофункционална система, която затваря един много голям диапазон от възможности за топлоизоплация. Специфичните аксесоари и уплътнители, които се поставят, гарантират добри топлоизолационни качества, и са съобразени с всички изисквания и стандарти.

 

Е68 е съвместима с всякакви фасадни системи и е оптимизирана да използва най-разпространените стъклопакети. Позволява остъкляване до 48 мм, подходяща е за средни и големи отваряемости, има допълнителен изолатор в камерата на прекъсване на термомоста и не на последно място - отличава се с елегантен и изчистен дизайн.

 

 

Освен предимствата, с които тя се отличава от останалите системи, специфичното при Е68 е това, че компанията ще я предлага като системен комплект. Целта на тази нова търговска политика е да се гарантира качеството на финалния продукт. „Не искаме да има компромиси с качеството на продукта. Това е основната причина, поради която ЕТЕМ провежда строго специализирани обучения на партньорите си, които са оторизирани да проектират, изработват и монтират системата Е68. Добрите партньорски взаимоотношения, които компанията е изградила, и продължава да полага усилия в тази насока, са в основата на успешната пазарна политика, която ЕТЕМ развива”, заяви Тодор Фиданов, главен продуктов мениджър на ЕТЕМ.

 

Амбицията на ЕТЕМ е да продължи да работи в посока, налагане на новата си търговска политика за доставяне на цялостни и завършени системни решения и тя да стане валидна и за други продукти на компанията.