Facebook

GTT представи италиански врати и прозорци под един покрив23.06.2017 / 12:43 - citybuild.bg

Среща-презентация в София събра много гости с фирмите с над 50 години опит - BARAUSSE и DIQUIGIOVANNI.

 

Синергията между двете италиански фирми, представени у нас от GTT, беше акцентът в срещата на 6 юни в Гранд Хотел София.

 

 

 

На събитието присъстваха представители на компании, партньори, клиенти и архитекти, както и Ренцо Мартинели - CEO GTT. 

 

 

Специален гост беше и заместник-посланикът на Италия у нас Емануеле Полио, който подчерта, че това е важен проект между италианци и българи. 

 

 

BARAUSSE е на българския пазар вече 20 години и качеството на продуктите и решенията на фирмата е отчетено от архитекти, дизайнери и крайни клиенти, каза управителят на GTT Кирил Савов. „Синергията с DIQUIGIOVANNI, специализирана в производството на дограми висок клас, ни провокира да представим резултата от тяхното взаимодействие, най-новите тенденции в техните продукти и най-новите им технологични решения. Надяваме се вие като дизайнери, архитекти и клиенти да ги оцените и включите във вашите реализации", каза още Савов. 

 

 

Да обединим под един покрив вратите и прозорците. Това е мотото, което изразява нашата концепция", каза президентът на BARAUSSE - Назарено Бараусе, който е у нас за първи път. Той подчерта, че фирмата произвежда почти 80 процента от продукцията си по заявка на клиента.  

 

 

Със своя опит BARAUSSE повишава естетическата стойност на вратата, подобрява технологиите и начина на работа. Постоянното проучване на нуждите на клиентите, внимателната и експертна оценка правят вратите технологично напреднали от гледна точка на практичност, лесна инсталация и дълготрайност. Вратите притежават 17 патента за иновации на крилата, касата и обкова.

 

 

Според Савов големият проблем в производството на ПВЦ дограма е заваряването, което обикновено се вижда се в ъглите. При DIQUIGIOVANNI този проблем е отстранен със специална технология. „Друго предимство е богатството на цветове, като дограмите могат да бъдат в различен цвят отвън и в интериора. Фабриката не търси обеми, а престижен продукт със завидно качество", каза Савов за CityBuild.bg

 

 

BARAUSSE предлага две нови гами продукти. Едната е FEEL - естетични безшумни врати с отлична функционалност и на привлекателна цена. 

 

 

Другата гама нови продукти са SECRET - технологично съвършени т. нар. тапетни врати с фин минималистичен дизайн и възможност за отваряне в различни посоки.  

 

 

DIQUIGIOVANNI произвежда системи за прозорци и врати от PVC, дърво и дърво-алуминий. „Работим 100% по поръчка на клиентите и се опитваме да отговорим на всичките им изисквания", каза президентът на фирмата Паоло Тости

 

 

Произвеждаме висококачествен продукт с 13 години гаранция. Предимства са енергийната ефективност, звукоизолацията, както и сигурността. Предлагаме различни варианти за отваряне на дограмите, слънцезащитни системи и решения за защита от външни погледи, едновременно с това пропускащи светлината. Концентрираме се и върху дизайна. Имаме възможност за изпълнение на 29 финишинга с различно покритие и персонализиране чрез различен цвят на дограмата отвън и отвътре, както и използване на декоративен растер върху стъклото", каза Тости. 

 

 

 

 

 

Снимки: CityBuild.bg, BARAUSSE и DIQUIGIOVANNI