Facebook

Покривните прозорци на Velux - победители в категория "Дограми и врати"25.06.2014 / 17:05 - citybuild.bg

Те спечелиха в конкурса на citybuild.bg "Най-добър строителен продукт". 

 

Издателят на citybuild.bg Петър Колчев връчва наградата на Владимир Владимиров, регионален мениджър и маркетинг координатор във ВЕЛУКС България, и на Елена Станимирова, Customer Service & Accessories. Покривните прозорци на фирмата спечелиха в категорията "Дограми и врати" със 112 гласа.

 

ВЕЛУКС България ЕООД е търговско представителство за страната на VELUX A/S - датска фирма, създател и производител на покривни прозорци с над 70 години история. Покривни прозорци VELUX са на българския пазар от 2000 г. "За втори път печелим награда на citybuild.bg - предишната беше през 2008 г. за най-добър продукт в категория "Дограми", а именно - уникалният прозорец-балкон GDL Cabrio. Изключително щастливи сме, че отново получаваме признание от вас!", казаха от ВЕЛУКС България.

 

"И за да запазим името си на лидер в бранша, не спираме да се развиваме: от април 2014 г. Групата VELUX представи нови модели покривни прозорци. Подобрен дизайн, благодарение на който покривният прозорец изглежда модерен и елегантен във всяка стая. Увеличена площ на стъклопакета, до 10%, за да влиза повече дневна светлина и безплатна топлина от слънцето. Усъвършенствани изолационни качества на прозорците, което ще доведе до по-ниски разходи за отопление и намален разход на енергия", казаха още от фирмата.

 

 

С новото поколение тя предлага най-широката гама покривни прозорци в цялата над 70-годишна история на VELUX - седем различни модела, групирани в три ценови серии - Стандарт, Стандарт Плюс и Премиум, което улеснява клиентите при намирането на най-подходящия за тях продукт.

 

 

Освен разнообразни модели прозорци, VELUX предлага и изключително богата гама от слънцезащитни аксесоари за тях - вътрешни щори, външни щори и сенници, ролетни комарници. Те допълват елегантния стил на прозорците и осигуряват пълен комфорт, независимо какво търсят клиентите - контрол на топлината, регулиране на светлината или спиране на достъпа на насекоми в мансардата.

 

 

Групата VELUX създава по-добра жизнена среда с дневна светлина и свеж въздух на покрива. Групата има производствени предприятия в 11 страни и търговски компании в почти 40 страни и представлява една от най-силните марки в строителния сектор. Продуктите с марка VELUX се продават в повечето части на света. Групата VELUX има около 10,000 служители и е собственост на VKR Holding A/S, дружество с ограничена отговорност, собственост на фондации и семейство.