Facebook

VEKA AG показа висококачествени продуктови решения на fensterbau/frontale17.04.2014 / 13:28 - citybuild.bg

На панаирния щанд посетителите от цял свят се убедиха в мащабната продуктова и технологична компетентност на фирмата.

 

 

На всеки две години се състои панаирът fensterbau/ frontale в Нюрнберг - най-големият и важен международен панаир за бранша за и около дограмата. Като световен номер 1 в производството на качествени профили VEKA AG използва отново тази платформа, за да презентира на специализираната публика от 26 до 29 март представителна извадка от целия си продуктов спектър. 

 

 

 

 

Под панаирното мото „VEKA - мрежата" фирмата с щанд от почти 1000м2  в палата 6 демонстрира най-високо качество на изделията, конкретни иновации и прицелени в бъдещето продуктови решения. Мрежата VЕКА се изразява не само във високото качество на продуктите и силна логистика, но в близостта до потребностите на пазара и клиентите, както и в широкия спектър от мерки за подкрепа на партньорските фирми. 

 

Както личи от избраното мото, VЕКА поставя основното ударение върху интензивния обмен с клиентите, за да може да ги подкрепя оптимално във всички области. Фирмата е наясно колко важно е за един производител на дограма (предвид постоянно развиващите се технологии и начини на обработка, растящата конкуренция и законовите предписания), да има на своя страна силен партньор. Посланието е еднозначно - VЕКА е силен и надежден партньор, който разполага с множество възможности за успешно сътрудничество. Клиентите на VЕКА са част от голяма мрежа и могат по всяко време да разчитат на подкрепа, на единствено по рода си качество и на международната сила на концерна. 

 

VEKA е понастоящем единственият производител на РVС прозоречни системи, който предлага цялостни 70-мм и 82-мм системи, които обхващат всякакви детайлни решения.  Плъзгащи врати с повдигащ механизъм, прагове и различни входни врати, включително профили за скриващи крилото пълнежи и различни решения за реновация влизат в портфолиото от системни решения. В големия експонатен отдел на щанда бяха показани различни приложения на успешната система Softline 82, даващи изключителни конкурентни предимства на производителите с голямата си пълнота и отлично качество.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Международната сила на VЕКА бе отново подчертана на панаира с презентация на най-различни системи, произвеждани и предлагани от концерна по света.  За успеха на групировката от голямо значение са и специфичните за даден пазар системни решения, отчитащи строителната култура, климатичните и технически дадености на съответната страна. Неповторимият спектър от системи бе отново магнит за посетители от цял свят.