Facebook

"Чех-Пласт" изпълни над 300 кв.м сферичен покрив в един от новите си обекти21.07.2014 / 13:00 - citybuild.bg

Той е предизвикателство поради повишената техническа сложност - най-вече заради конфигурацията на облицовката.

 

Чех-Пласт” ООД предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, германска PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат. Фирмата е създадена през 2000г. В предприятието в момента работят 68 специалисти и работници. Дейността се развива на 5200 кв.м. собственост с 1530 кв.м. застроена площ и e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, алуминиева дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех.

 

"Чех-Пласт" работи и с алуминиева дограма на фирмите SCHUCO и ETEM. От 2004 г. фирмата внедри изработка и монтаж на вентилируеми фасади от композитен материал (като ETALBOND), керамика, HPL, етернит и дърво, като облицовка на сградите, както и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости. Това са продукти, които фирмата внедрява, за да изпълни изискванията на клиентите за комплексно затваряне на сградите.

 

Именно с такива системи и продукти е изпълнен един от новите обекти в София. В него са изпалзвани вентилируема фасада с композитен материал Etalbond в три цвята - Silver Metallic, Angel White и Moss Green, окачена фасада ЕТЕМ 85 и алуминиева дограма ETEM серия E 45 (прекъснат термомост) със стъклопакет бяло+нискоемисийно стъкло+газ аргон.

 

 

 

 

 

 

 

Клиентите на "Чех-Пласт" ООД могат да бъдат определени като повече от взискателни и макар фирмата да е врачанска, нейната продукция е добре позната в цялата страна. Фирмата разполага с офиси в София и Ловеч, които продължават да работят успешно. От началото на 2003 г. фирмата е сертифициран производител, след като защити сертификат за качество при производство на PVC дограма REHAU в одит от австрийски и германски представители на фирмата, а от май 2009 г. е "Оторизиран РЕХАУ партньор".

 

Лятната промоция на "Чех-пласт" и Рехау за новата петкамерната профилна система ECOSOL Design на цената на трикамерна - тук.