Facebook

Новата система на REYNAERS – врата тип хармоника CF 68



26.11.2014 / 10:57 - citybuild.bg

Концепцията позволява подобрена ефективност, свобода на дизайна, комфорт и сигурност.

 

С новата отваряема система тип „хармоника" CF 68 архитектите могат творчески да съчетават високи нива на топлинен комфорт и сигурност. Водещият европейски доставчик на устойчиви архитектурни решения от алуминий Reynaers предлага своята нова система за отваряемост тип „хармоника", за да помогне на архитектите да осъществят съвременните си архитектурни идеи, а и за да спести на инсталаторите значително време за монтаж. Това се постига главно чрез интелигентен дизайн на профили и компоненти.

 

 

Новата система дава възможност за прибиране на до седем „крила", които могат да бъдат сгънати навътре или навън в 38 възможни конфигурации и с четири решения за праг, вариращи от осигуряване на лесно преминаване и безпрепятствен достъп до опции с различни нива на водонепропускливост и въздухонепроницаемост. Потребителите могат да изберат опция, която най-добре отговаря на индивидуалните им потребности. 

 

Основните предимства са ефективност и гъвкавост при производството и се постигат чрез предлаганите относително малък брой профили и в същото време - максимален брой конфигурации. Профилът изисква само едно уплътнение вместо 4 или 6 за други подобни решения. 

 

Архитектите получават по-голяма свобода и гъвкавост при разработването на комбинации от големи прозрачни повърхности. Профилите се предлага и в различни цветове.

 

Системата CF 68 предлага решения, съчетаващr креативен дизайн, комфорт, безопасност и ефективност. Тя е проектирана да може да се отваря и затваря плавно и с лекота в рамките на секунди.

 

Системата предлага възможност за вграждане на различни по дебелина стъклопакети, а версията CF 68-HI (висока изолация) е особено подходяща за покриване на по-сериозни изисквания за енергийна ефективност.

 

Освен всичко това във варианта CF 68-AP с противовзломен обков се постига и високо ниво на безопасност и спокойствие на собствениците и обитателите. Това ниво на сигурност се постига, като към стандартната версия се добавят само няколко компонента.