Facebook

ALUKÖNIGSTAHL има нов офис01.06.2016 / 12:24 - citybuild.bg

Фирмата смени седалището си и от началото на април се намира в новата сграда на ММ Груп на ул. „Околовръстен път” №3 в София.

 

ALUKÖNIGSTAHL обитава половината от втория етаж на луксозната сграда от смесен тип по проект на "Иво Петров Архитекти". Фасадата е със стилен дизайн, съчетал модерна окачена фасада с рустикална каменна облицовка от врачански варовик, придаващи строг и изискан вид на сградата.

 

 

АлуКьонигЩал се обръща към всички свои клиенти и партньори да насочват своята кореспонденция и телефонните си обаждания на новия адрес и телефон за връзка: ул. „Околовръстен път” №3 в София, 0887 248 599. Вратите на офиса са широко отворени за вас от понеделник до петък, от 8.30 до 17.00 часа.

 

 

Повече от 150 години на територията на Централна и Югоизточна Европа и 20 години в България ALUKÖNIGSTAHL се грижи за уюта и сигурността на вашия дом. Световно известните марки, които фирмата предлага - Schüco и Jansen, я правят лидер на пазара на алуминиевите, стоманените и пластмасовите профилни системи за врати, прозорци и фасади.