Facebook

SCHÜCO фотоволтаични и соларни системи - синоним на иновативни технологии03.07.2013 / 12:45 - citybuild.bg

Ориентираната към модерните технологии и прогреса фирма ALUKÖNIGSTAHL предлага първокласните продукти и системи, създадени от водещия немски производител.

 

Концернът е не само доставчик на ефективни соларни решения и най-съвременни соларни фасади, но също така и ценен контакт за архитекти, предприемачи, инвеститори и клиенти. Целта, която си поставя фирмата: широко продуктово портфолио от висококачествени материали, системи, които отговарят на най-взискателните изисквания по отношение на енергийната ефективност, безопасност, комфорт и дизайн и най-високите стандарти за качество.

 

 

SCHÜCO осъзнава значението на алтернативните енергийни източници и по-конкретно слънчевата енергия. Със солартермични и фотоволтаични системи  днес SCHÜCO е водещ системен доставчик и в тази област.

 

Най-големият технологичен център за този бранш в Европа гарантира най-високо качество при взискателни тестови стандарти. Постоянен развой, компетентност и Know-How създават продукти на световно ниво.

 

Дългогодишен опит


Едва през последните години соларният бранш направи прогресивен скок от предлагане на специализирани нишови продукти към пазарни и надеждни решения. SCHÜCO участва основополагащо в това развитие. Индустриалното производство на колектори днес поставя стандарти по отношение на качество на изработка, производителност и експлоатационна продължителност. Изпитанията, на които се подлагат продуктите в собствения тестов център, се считат за най-тежките в соларния бранш.

 

 

Слънчева топлина за всички

 

Топла вода и уютно отопление е част от ежедневието и при все нарастващи цени на нефт и газ не бива да става лукс. Решението особено за модерни къщи с минимални загуби на топлина или добре изолирани стари сгради е в подходяща соларна система. Оптималната сградна изолация и широко разпространените нискотемпературни подови и стенни отопления дават възможност за постигане на нужния ефект.

 

С оптимално проектирана соларна инсталация можете да се спести до 30% от общите енергийни разходи за производство на топлина.

 

Ползи

  • икономия до 70% от енергията, необходима за затопляне на питейна вода
  • опазване на околната среда и фосилните енергийни резерви
  • целогодишно използване на соларната енергия
  • по-дълъг живот на отоплителната инсталация
  • увеличаване стойността на имота

 

 

Фотоволтаика - отплащаща се инвестиция в бъдещето 

 

SCHÜCO е един от най-успешните PV-доставчици в Германия. Всички PV-проекти могат да бъдат реализирани с продуктовото портфолио на SCHÜCO - от „островната" инсталация на вилата до комплексната инсталация на футболен стадион. PV-модули, инвертори и компоненти за носещи конструкции от SCHÜCO се допълват до изключително производителни комплексни решения.

 

Дизайн и функционалност

 

От SCHÜCO получавате PV-модули, инвертори и комуникационна система в ексклузивен дизайн с особени детайли. Бързо и прегледно се проектират PV-инсталации. Посредством интелигентни детайлни решения за покривен монтаж и свързване на инвертори инсталацията е особено лесна.

 

Ползи

  • енергоснабдяване независимо от обществената мрежа
  • независимост от енергодоставчици и ценови промени
  • сигурност на захранване и комфорт

 

ALUKÖNIGSTAHL, фирма, ориентирана към модерните технологии и прогреса, предлага първокласните продукти и системи, създадени от водещия немски производител SCHÜCO. За повече информация натиснете тук.