Facebook

Finestra и Омега под един покрив на Стройко25.03.2011 / 18:50 - citybuild.bg

Finestra и Омега интериор делят един от най-впечатляващите щандове на Стройко, видя репортер на citybuild.bg

 

 

Невероятно добрата комбинация позволява на клиентите да се сдобият на едно място с информация за висококачествени дограми, интериорни врати и естествени  паркети.
 
 

Силвия Александрова от Finestra  сподели за citybuild.bg, че най-новото в тяхната част от щанда са дограмите от сериите Key и Elegance на италианския производител Шукер.По думите й посетителите обръщат голямо внимание на дограмата, привлечени от новите цветове, профили, системи на плъзгане и обкови. 

 
Произвежданият изцяло в Италия продукт е направен от алуминий и разполага с всички сертификати, отличава се с отлични изолационни качества. Интериорните врати и естествени настилки на Омега интериор на щанда също са италиански.Моделите варират  от супер изчистени, модерни и дизайнерски до класически с разнообразни орнаменти. Всички врати на марката Garfoli са подписани лично от собственика на фабриката Фернандо Гарфори като гаранция за качество.Те, както и останалите интериорни врати, представени в България от Омега интериор, могат да бъдат поръчани във всякакви размери, варианти и цветове.Супермодернит комарник на щанда на Finstral на СТРОЙКО лови повече погледи, отколкото насекоми.Сгъваемите интериорни врати Алфа, Бета и Омега, които пестят място и внасят изискан стил в интериора, привличат вниманието на посетителите на щанда на 501 врати на приземния етаж.Повече информация и снимки от СТРОЙКО можете да намерите тук.


текст и снимки: citybuild.bg