Facebook

ETEM на BAU 201309.01.2013 / 10:30 - citybuild.bg

За първи път на най-голямото европейско изложение за строителство от 14-19 януари в Мюнхен компанията ще покаже системата Е75 за безфалцови врати

 

За втора година ETEM участва със собствен щанд на европейското изложение за строителство. Компанията, която е глобален доставчик на висококачествени архитектурни системи, ще представи на своя щанд 210, палата С1, най-новите си решения в областта на алуминиевите и PVC архитектурни системи и вентилируеми фасади.

 

Акцент ще бъде елементната фасадна система Е99, разработена специално за първата най-висока сграда в България. За първи път на BAU 2013 ще бъде показана и системата Е75 за безфалцови врати. Алуминиевата система Е75 за врати и прозорци е премиум система на фирмата с изключителен коефициент на топлопреминаване.

 

 

ETEM България е основана през 1994г с името Стилмет АД. Тя е част от гръцката ETEM S.A, която има свои представителства в Румъния, Сърбия, Украйна, Албания.


Компанията проектира и произвежда алуминиеви и PVC архитектурни системи чрез социално отговорни и устойчиви инженерингови практики. Част от портфолиото на компанията са архитектурни системи ЕТЕМ, вентилируеми системи – Vario, Bravo, Forte и Respect, композитен материал etalbond®, PVC системи Q72 и Q60, индустриални профили и профили по чертеж на клиента, изделия от мед и месинг и др.


Продукцията на ETEM България е сертифицирана по ISO 9001:2000 и 70% от нея се реализира на европейските пазари. Компанията разполага с 12 самостоятелни дистрибуционни центъра във всички големи градове в България.