Facebook

Енергийна еволюция с BluEvolution02.09.2011 / 13:00 - citybuild.bg

Новата система на Salamander е иновативно решение, повишаваща топло и шумоизолацията на помещенията.

 

Когато става въпрос за все по-ясно изразените климатични промени и намаляващи енергийни ресурси, все повече строителни предприемачи се насочват към търсене на иновативни решения във връзка с повишаване на топлоизолацията на жилищата.

СААВ ООД първа в България въвежда на пазара една напълно нова система на Salamander - BluEvolution -комбинация от иновативна и конвенционална конструкция. С BluEvolution се постига коефициент на топлопроводимост Uf със стойност от 1.0 W/m² K. Със своята конструктивна ширина от 92 мм. и височина от 118 мм. на профилната комбинация каса и крило BluЕvolution съчетава в себе си отлична стабилност и изящен вид на готовия прозорец.


 

Системата допуска вграждане на стъклопакети до 60 мм., което позволява да се използват последните постижения в областта на производството на стъкло и стъклопакети. Всички профили BluEvolution отговарят на RAL клас А с 3 мм. дебелина на стените. Трите уплътнения на отваряемите части допринасят за отличните функционални стойности и топло- и шумоизолацията на готовите прозорци.


 

При разработването на BluEvolution е обърнато специално внимание на опазването на околната среда, защита на климата и запазване на ресурсите чрез възможността за пълно рециклиране на системата и отлична енергийна ефективност (Uf = 1.0 W/m² K).Освен в бяло BluEvolution ще се предлага и в широка цветова гама, която да задоволи всяко дизайнерско желание.


 

Всички продукти са тествани и притежават съответните сертификати от реномираните институти ift Rosenheim (Германия) и CST (Франция).Технически параметри:

- Конструктивна ширина - 92 мм 
- Коефициент на топлопроводимост Uf = 1.0 W/m2 K
- Коефициент на шумоизолация 34-45 db 
- Брой камери - 6
- Стъклопакет с дебелина от 36 мм. до 60 мм. 
- Разнообразие цветове дървесна имитация. 
- И още фолиране в 1600 цвята по поръчка