Facebook

АЛУКЬОНИГЩАЛ ще участва в изложението за енергийна ефективност и ВЕИ19.03.2012 / 11:30 - citybuild.bg

То ще се проведе в Интер Експо Център в София между 28 и 30 март.

 

Фирмата ще участва със специален демострационен камион на марката SCHÜCO, в който ще са поместени продуктите, които АЛУКЬОНИГЩАЛ предлага на пазара в областта на висококачествените фотоволтаични и термосоларни технологии, а именно SCHÜCO поли-, монокристални и тънкослойни фотоволтаични модули, както и тънкослоен модул за фасадна интеграция ProSol TF и слънцезащитни системи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Демострационият камион ще бъде на разположение на посетителите на външната изложбена площ, изходът към нея е от зала 1, изход B.

 

 

Подробности за продуктовата гама на немския соларен лидер SCHÜCO, както и разнообразни възможности за монтажа им ще имате възможност да получите и от презентация по време на специализирания семинар на 29 март между 15.00 и 15.30 часа в семинарната зала на изложбения център.

 

Според новата Пътна карта на енергийния сектор бъдещето вече принадлежи на възобновяемите енергийни източници, които след 20-30 години ще завоюват 100% дял от енергийния микс. Какви продукти търсят клиентите, кои са най-новите технологии, какви са реалностите и перспективите в развитието на пазара? Цялата тази динамика ще бъде представена на Изложбата за енергийна ефективност и възобновяема енергия (ЕЕ и ВЕИ). Изявата се утвърди през годините като предпочитано място за бизнес и обмяна на опит.  

 

В няколко зали на ИЕЦ изложители от 13 държави ще покажат разнообразие от продукти и услуги. Силната международна промоция ще привлече над 7 000 посетители от Европа и Азия.