Facebook

АЛУКЬОНИГЩАЛ ще участва на Българска Строителна Седмица 2013г.15.03.2013 / 11:24 - citybuild.bg

Камионите на SCHÜCO и JANSEN пристигат специално за изложението в Интер Експо Център в София между 20 и 23 март 2013 г.

 

В продължение на дванадесет години това събитие е своеобразен "барометър" на тенденциите в строителния бранш.

 

АЛУКЬОНИГЩАЛ ще участва с мострените камиони на концерните JANSEN и SCHÜCO. За първи път на Българска Строителна Седмица 2013 ще бъдат представи най-новите оригинални решения на швейцарската фирма JANSEN от панаира в Мюнхен BAU 2013. JANSEN  InfoMobil е оборудван с най-нови експонати на системите Janisol HI, Janisol Arte и VISS SG.

 

 

Благодарение на оригиналния подход за представяне на продуктите, посетителите ще имат възможността нагледно, по един изключително атрактивен и достъпен начин, да се запознаят с различни системи за врати, прозорци, фасади, обков, пожарозащитни системи.

 

На 13-тото издание на представителната изложба ще бъдат представени актуални решения, богато разнообразие на иновативни енергоефективни продукти и технологии. SCHÜCO ще представи богатата си гама от алуминиеви и PVC продукти.


Необходимо е да намалим разхода на енергия, затова оставете на специалистите да ви покажат как успешно да го постигнете. Ако ви вълнуват въпроси като: "Как да намалим разходите за отопление?", "Как да забравим за жега и студ?", "Как да използваме слънцето като източник на енергия?" - заповядайте и се информирайте. Експертите ви очакват.

 

За повече информация относно иновациите JANSEN и SCHÜCO на BBW 2013 бихте могли да получите от:


АЛУ КЬОНИГ ЩАЛ ЕООД
бул. Цариградско шосе 115 Г,

сграда МЕГАПАРК, ет. 2, офис А1

Tel.: 02/81 71 920,

Fax: 02/81 71 930
e-mail: office@alukoenigstahl.bg
www.alukoenigstahl.bg