Facebook

АЛУКЬОНИГЩАЛ - лидер в категория “Устойчиво развитие” в национален конкурс01.04.2013 / 17:16 - citybuild.bg

Конкурсът „Личност на годината в строителния бранш” е организиран от www.1kam1.com и сп. „1към1 в строителството”.

 

Категорията „Устойчиво развитие за 2012 година„ е в раздел "Фирмена дейност" на конкурса. Тя отразява уменията на мениджърите да се справят в трудни ситуации, а резултатите са обществено известни и видими за хората. Устойчивото развитие обединява стремежа на обществото за постигане на икономическо развитие и осигуряването на нарастващ жизнен стандарт. Със 112 гласа до момента лидер в категорията е Алукьонигщал.

 

 

Преди минути приключи онлайн гласуването в конкурса. В журито са видни инженери и архитекти от страната, управители и директори на водещи фирми от строителния бранш. Седмият член на журито е публиката

 

Лидер в категория „Инвеститор на годината" е Добромир Петров, номиниран за „Парк резидънс". За сградата е използвана окачена вентилируема фасада Schüco с облицовка от естествен камък - гранит, а дограмата е тип „френски ветринаж", също изпълнение на Schüco, Алукьонигщал.

 

 

В конкурса „Личност на годината в строителния бранш" арх. Танко Серафимов убедително води в категория „Архитект на годината", номиниран за Централното Управление на Alpha Bank България, където външните стени са изпълнени с алуминиеви фасади Schüco, а окачената фасада, както и дограмата на офисната секция, са направени от алуминиеви профили по система на Schüco FW50.

 

 

 

Сред номинираните в същата категория „Архитект на годината" е и д-р арх. Раймондо Флакомио за Вертиго Бизнес Център на бул. "България" в София, който е сред един от шедьоврите на Schüco в цял свят.

 

 

Официалната церемония по връчването на тазгодишните награди в строителния бранш ще се проведе на 4 април.